Werk in uitvoering: mediaserver met iPhone-interface

Via Digg raakten we op het spoor van een gebruiker die onder de naam Koekeloer bezig is een mediaserver te bouwen. Via een iPhone-interface kun je het afspelen van muziek besturen en kun je "gluren bij de buren".

KoekeloerSommige mensen bedenken best aardige dingen, maar in de uitvoering gaat er dan toch iets mis. Via Digg kwamen we op het spoor van Koekeloer, een dienst waarmee je “bij de buren kunt gluren” welke muziek ze zoal in bezit hebben. Je kunt er ook muziekcollecties mee delen en er zit een iPhone-interface bij. Alleen die naam… kan dat nou niet even iets anders?

Het idee is dat je met Koekeloer je muziek kunt beheren, beluisteren en delen met vrienden en familie. Via de iPhone kun je op afstand het afspelen van muziek besturen en via de ingebouwde webserver overal muziek luisteren. Ben je a-technisch dan kun je een mediaserver kopen om de muziekcollectie op te slaan. Je kunt kiezen uit de Minipirate (vanaf €750!) of de Mediapirate (vanaf €1.500!). Wat nu eigenlijk de status van dit project is, is ons niet helemaal duidelijk. Het is begonnen als een persoonlijk projectje om muziek met familieleden te delen, maar of je de wereld kunt veroveren met een dienst met een lelijke Nederlandse naam als Koekeloer… je noemt een VoIP-dienst toch ook geen Ouwehoer?

Meer info: Camphuisen.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2008, 6:00
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.