Gerucht: O2 gaat prijs 8GB iPhone verlagen naar 209 euro

Er zijn geruchten dat O2 de prijs van de 8GB iPhone gaat verlagen van 269 naar 169 Britse pond, omgerekend 209 euro. Daarmee wordt de Britse iPhone goedkoper dan in de VS.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

O2 gaat prijs 8GB iPhone verlagenAnnuleer je geplande shoppingtrip naar de VS! De kans is groot dat O2 morgen een prijsverlaging van de iPhone gaat doorvoeren: de 8GB iPhone wordt vanaf morgen voor 100 pond minder aangeboden. Carphone Warehouse gaat de prijs eveneens verlagen. Mobile Today bracht het gerucht naar buiten; een officiële bevestiging is er nog niet. De iPhone gaat naar verluidt £169 (€209) kosten en wordt daarmee goedkoper dan de 8GB iPhone die je in de VS kunt kopen. Er is niets gezegd over een mogelijke prijsdaling van de 16GB iPhone, die op dit moment £329 kost.

De prijsverlaging is de zoveeste bevestiging voor degenen die speculeren dat de 3G iPhone binnenkort op de markt komt. De prijsdaling zou dan bedoeld zijn om van voorraden af te komen. Een andere reden kan zijn dat Apple de verkooptargets in Engeland nog niet heeft gehaald en dit met een agressieve prijsactie wil goedmaken.

De goedkope prijs geldt tot 1 juni en geldt voor elk O2-abonnement. In Duitsland werd de prijs van de 8GB iPhone verlaagd van €399 naar €99, maar dat aanbod geldt alleen wanneer je het duurste abonnement afsluit. In Engeland is het gemakkelijker om de iPhone zonder abonnement te kopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 13:44
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.