Stop met poetsen, de Soft-Touch Stylus is er

De Soft-Touch Stylus is het ideale accessoire voor mensen die dikke vingers hebben of bang zijn voor vette vingers op het scherm. De 10 centimeter lange stylus heeft een rubberen punt en schijnt net zo goed te werken als je eigen vingertoppen.

Soft Touch Stylus voor iPhoneBang voor vette vingers op je scherm? De Pogo Stylus is na de lancering wat in de vergetelheid geraakt. Misschien heeft dat te maken met de prijs, die toch wat aan de hoge kant was: $25. De Soft-Touch Stylus van DayDeal is heel wat vriendelijker voor je portemonnee: $13. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht aluminium met een speciale aanraaktip van zacht rubber. Heel anders dan de puntige stylus die je bij de meeste andere touchscreen-apparaten krijgt.

Aan de bovenkant zit een clip waarmee je de stylus aan je t-shirt of iPhone-hoesje kunt bevestigen. Met de Soft-Touch Stylus typ, tap en scroll je er vrolijk op los zonder voortdurend het scherm te hoeven poetsen en zonder bang te zijn dat het scherm krast. De pen is 10 centimeter lang en lijkt vooral geschikt voor mensen met dikke vingers of mensen met trillende vingers die vaak op de verkeerde toets drukken.

Te koop bij: DayDeal.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2008, 16:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.