De waarheid achter het Vodafone-billboard op Heathrow

In Londen zou op vliegveld Heathrow een gigantische iPhone-billboard van Vodafone hangen. In werkelijkheid blijkt het om een Photoshop-kunstje te gaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Vodafone billboardOp het Londense vliegveld Heathrow zou een enorme Vodafone-billboard met een iPhone moeten hangen. Volgens sommige websites hét bewijs dat de deal tussen Apple en Vodafone nu helemaal rond is en dat Vodafone nog wat design-wensen heeft laten doorvoeren (zoals een hardwarematig toetsenbordje). Maar de werkelijkheid blijkt gewoon een knap staaltje Photoshop.

In werkelijkheid gaat het om een Buetooth-dienst waar Vodafone niets mee te maken heeft. De telefoon in kwestie is wel een iPhone-achtig apparaat, waar een toetsenbord op gephotoshopt is. Daarna was het nog maar een kleine stap om er ook een Vodafone-logo in te plakken, waardoor het ‘bewijs’ was geleverd.

Vodafone is wel in de race om de iPhone te gaan leveren, onder andere in Nederland, maar definitieve aankondigingen zijn nog niet gedaan. Hopelijk zullen we tijdens de komende Mac Expo in Parijs meer duidelijkheid krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:52
Categorieën Achtergrond, Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.