Kerk lokt mensen met iPhones en gratis downloads

Een predikant in Florida heeft het plan opgevat op kerkgangers te lokken met gratis tegoedbonnen voor de iTunes Store en de kans om een iPhone te winnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Volgens een bericht van de United Press heeft een baptistenkerk in Florida het idee opgevat om kerkgangers te lokken met een gratis iTunes Store-tegoedbon van $15 en met een loting waarbij je een iPhone kunt winnen.

De Church by the Glades houdt de komende drie weken een actie. Alle nieuwkomers krijgen een tegoedbon van $15 en een kans om de iPhone te winnen. Predikant David Hughes is zelf een iPod-man en is van plan een aantal preken te geven onder de titel “I: Succesful Living in a Self-Absorbed World“. Hughes heeft met eerdere acties veel succes gehad: het aantal kerkgangers steeg de afgelopen acht jaar van 500 naar 2.500 mensen. Eerdere acties waren onder andere afgelopen januari een gigantische billboard met de tekst “The Bare Naked Truth on Sex”. Volgens Hughes kan hij de mensen pas bereiken als ze binnenkomen in de kerk en als dat lukt met tegoedbonnen is dat mooi meegenomen. Krijgt de benaming Jesus Phone toch opeens een heel andere lading…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:53
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.