De iPad-verkoop kan beginnen: Apple Stores in de VS geopend

Op allerlei plekken in de VS zijn de Apple Stores inmiddels geopend. Het beeld is bij alle Apple Stores hetzelfde: joelende Apple-medewerkers in blauwe t-shirts die de hype nog wat opvoeren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad verkoopOp meer dan 200 locaties in de VS staan mensen klaar om hun gereserveerde iPad op te halen. Op YouTube zijn inmiddels de nodige filmpjes te vinden van mensen die (vaak met hun iPhone) een impressie hebben gemaakt van de wachtrijen. Hieronder een paar filmpjes van het moment dat de deuren open gingen. Totale gekte? Bekijk het zelf!

Uiteindelijk maakt het weinig uit waar in de VS je de iPad ging halen, want het ziet er overal zo’n beetje hetzelfde uit.

Het Apple-personeel doet in dit filmpje alles om de hype nog verder op te voeren:

Zouden ze instructies hebben gekregen? In dit filmpje juichen ze op dezelfde manier!

En in Holyoke Mall (Massachusetts) is de reactie al precies hetzelfde:

Short Hills (New Jersey) dan misschien? Hier hebben ze de winkel nogal knullig verduisterd met gordijnen, waar je makkelijk langs kijkt. Het weghalen van het gordijn blijkt nog een heel karwei:

Huskermania heeft bij een Apple Store in South Dakota het hele wachtproces in meerdere filmpjes vastgelegd. Dit is het filmpje waarbij het gordijn open ging:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2010, 18:05
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.