Apple-hater vernietigt zijn iPhone (video)

Ben jij Apple helemaal zat? Dan schiet je toch gewoon je iPhone kapot. Dat deed de man in het filmpje ook en stak hem vervolgens in brand. Het filmpje is nu op YouTube te zien.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

iPhone met gatBen je iPhone-developer en wacht je al een paar maanden op de goedkeuring van je applicatie of kan je gewoon geen iPhone meer zien? Dan schiet je natuurlijk je iPhone kapot! De man in het onderstaande filmpje in ieder geval wel. Hij was de werkwijze van Apple zo zat, dat hij eerst vier kogels door zijn iPhone schoot en het toestel daarna in brand stak. Hij legde alles op film vast.

Het resultaat is op YouTube te bekijken. Het verwijderen van de Google Voice-applicaties uit de App Store was voor hem de druppel die de emmer deed overlopen. Hij ergerde zich ook al aan de strenge App Store-procedures of het weren van de Palm Pre-interface in iTunes.

Aan het begin van het filmpje is te zien hoe hij de laatste notitie op zijn iPhone typt:

Dear Apple,

We are sick and tired of your dictatorship. We refuse to be suffocated by your iron fist. Google Voice was the last straw. From now on, I am a PC where I have my freedom.

Let op! Deze video is niet geschikt voor mensen die aan hun iPhone gehecht zijn.

Via: MobileCrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2009, 16:16
Categorieën Achtergrond, Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.