Apple Campus aangekleed voor iPhone-evenement 10 september

Apple heeft het hoofdkwartier in Cupertino aangekleed voor het evenement van 10 september. Kleurrijke banners met bollen verwijzen mogelijk naar de iPhone 5C.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple-campus-10-septemberApple is begonnen met het aankleden van het Apple Town Hall-gebouw op Infinite Loop nummer 4. Net als op de eerder verstuurde uitnodiging zijn kleurrijke bollen te zien, die erg doen denken aan de iPad 2-aankleding van tweeënhalf jaar geleden. Deze keer zijn de bolletjes egaal en niet voorzien van structuur. De kleuren zouden kunnen staan voor de kleuren van de iPhone 5C – maar als je dat erg serieus zou nemen, wat betekenen de paarse bolletjes dan?

In de tot nu toe gelekte foto’s van onderdelen en geassembleerde telefoons hebben we nog geen paarse variant zien langskomen. Wat wij verwachten is te lezen in ons uitgebreide artikel: Apple-event 10 september: wat kunnen we verwachten?. De locatie is dit jaar anders dan vorig jaar: toen werd Yerba Buena Center in San Francisco aangekleed voor de festiviteiten, dit jaar is de iets kleinere Apple Town Hall de plek waar het gaat gebeuren.

apple-campus-10-september-aankleding

Hieronder nog even de foto uit 2011, toen Apple ook kleurrijke bolletjes gebruikte:

ipad-2-event-2011

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2013, 23:53
Categorie Apple
Onderwerpen iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.