PaperDesk: notitieblok, schetsboek en audiorecorder op de iPad

PaperDesk is momenteel met extra korting verkrijgbaar. PaperDesk is een notitieblok, schetsboek, audiorecorder en PDF-lezer. Handig voor scholieren, studenten en mensen die veel moeten noteren en vergaderen.

paperdeskDe app PaperDesk is momenteel met 75% korting verkrijgbaar. Voor ons reden om weer eens aandacht te besteden aan deze veelzijdige app. PaperDesk probeert je papieren notitieblok te vervangen door een digitaal exemplaar op de iPad. Je kunt handgeschreven notities maken, tekeningen schetsen en tekst typen, waarbij je de keuze hebt uit 58 lettertypes. Maar je kunt PaperDesk ook gebruiken als audiorecorder, zodat je in de klas of tijdens een vergadering alles kunt opnemen. Je kunt je virtuele bureau volproppen met notitieblokken, elk met een onbeperkt aantal pagina’s. De app onthoudt waar je bent gebleven en welke pagina je het laatst hebt geopend. Er is een gratis versie met 3 pagina’s per notitieblok. Deze betaalde versie (normaal €2,99 – tijdelijk €0,79) heeft geen beperkingen.

Het handige is dat je met PaperDesk een gesprek kunt opnemen, terwijl je gelijktijdig aantekeningen maakt. Bij het schrijven is het handig dat de tekst altijd op de lijntjes blijft. Tekenen is ook mogelijk, waarbij je 20 stappen terug kunt gaan met de undo-functie. Je kunt foto’s invoegen en deze vervolgens bewerken met een tekenstift. Of je kunt een PDF inladen en aantekeningen erop maken. Hoe handig dat is, zie je op de afbeelding hiernaast: je kan een foto van een exotisch dier inplakken en vervolgens het dier natekenen met de tekenpen. PaperDesk biedt synchronisatie met Dropbox en Google Docs. Versturen via e-mail, Twitter-integratie en ondersteuning voor AirPrint zitten er ook in. Eerder legden we uit hoe je met PaperDesk papierloos kunt werken op de iPad.

Downloaden: PaperDesk (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2012, 16:21
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.