KartRider Rush nu als iPhone-game beschikbaar

KartRider Rush is een gratis racegame op de iPhone, gebaseerd op de populaire game uit China, Korea en Taiwan. KartRider Rush is ook multiplayer te spelen.

kartriderMeer dan 200 miljoen mensen spelen de game KartRider Rush al. De game is vooral populair in landen als China, Korea en Taiwan, maar over de hele wereld zijn liefhebbers van deze game te vinden. Nu is er ook een gratis iPhone-versie van de game, waarbij het origineel is aangevuld met extra’s voor de iPhone, zoals accelerometerversnelling en touchscreenbediening. De game is op twee manieren te spelen: Item Mode en Speed Mode. Item Mode houdt in, dat je je tegenstanders probeert aan te vallen met allerlei voorwerpen, terwijl je ondertussen het goud probeert te pakken.

kartrider rushIn Speed Mode moet je driften om Nitro te verzamelen, zodat je een extra snelheidsboost krijgt bij de eindsprint naar de finish.

KartRider Rush is te gebruiken op de iPhone 3GS en latere toestellen. Er zit ook een multiplayer-functie in, waarvoor je minimaal iOS 4.1 nodig hebt.

Downloaden: KartRider Rush (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2011, 20:31
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis, kartgame, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.