Gerucht: iPhone-navigatie vanaf juli 2009

Een redacteur van een Duits tijdschrift heeft foto's van navigatiesoftware op de iPhone gepubliceerd, in de favoriete kleur van T-Mobile. Vanaf juli kunnen we allemaal navigeren, beweert hij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile navigatieConnect is een Duits tijdschrift over telecom en mobieltjes. Een redacteur van dit blad schafte zich onlangs een iPhone aan, ging naar de CeBIT en schreef er een blogstukje over. Blijkbaar wordt die blog nauwelijks gelezen, want pas twee weken later is iemand opgevallen dat de foto’s die bij het verhaal staan wel heel apart zijn: navigatiesoftware in de kenmerkende magentakleur van T-Mobile.

Hij voegt eraan toe: “Mijn iPhone navigeert vanaf juli 2009. En die van u ook.” De redacteur heeft dat gehoord op de CeBIT en heeft een aantal foto’s van de betreffende T-Mobile-applicatie toegevoegd als bewijs. Op vragen van lezers zegt de redacteur dat hij de foto’s op z’n bureau met zijn eigen iPhone heeft gemaakt en dat er voor de installatie van de navigatiesoftware geen jailbreak is uitgevoerd. Rara, hoe kan dat?

De software ziet er anders uit dan die van Sygic, die ook op de CeBIT werd gedemonstreerd.

Meer info: Connect Blog
Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:15
Categorie Navigatie
Onderwerpen Navigatie, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.