DekaMarkt-app voor de iPad: synchroniseer boodschappenlijstjes met je iPhone

De iPhone-app van supermarktketen DekaMarkt heeft een update gekregen, waardoor hij nu ook is geoptimaliseerd voor de iPad. De app laat je boodschappenlijstjes maken, die je synct met de iPhone.

DekaMarktDe iPhone-app van de supermarktketen DekaMarkt heeft een update gekregen, waardoor hij nu ook optimaal van het iPad-scherm gebruikmaakt. De app bevat een aantal recepten, waarvan je de ingrediënten op een boodschappenlijstje kunt zetten. Dit lijstje kun je vervolgens synchroniseren met de iPhone-versie van de app, zodat je hem makkelijk in de supermarkt erbij pakt.

De iPad-app van DekaMarkt schotelt je een aantal maaltijden voor, waarvan het recept en de ingrediënten in de app worden getoond. Heb je eenmaal gekozen wat je wil koken, dan kun je met de knop ‘Kookstand’ naar een speciale modus gaan. Vanaf daar kun je een maaltijd stap voor stap bereiden. Door op de knop ‘Volgende’ te drukken kun je tussen de verschillende stappen bewegen. Een kookwekker rechtsboven in beeld helpt je met het bijhouden van de tijd.

Je koppelt je iPhone en iPad met elkaar met behulp van een unieke code. Door de cijfers die op je iPad staan in te voeren op je iPhone, weet de DekaMarkt-app dat alle boodschappen die je hebt toegevoegd, ook op de iPhone moeten staan. Naast de iPhone en iPad kun je ook computer koppelen.

Downloaden: DekaMarkt (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2012, 17:46
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.