ChatterBlocker voor iPhone houdt ongewenst geklets tegen

ChatterBlocker is een app die geklets in je omgeving tegenhoudt. Zitten collega's te babbelen en wil jij je concentreren, dan zorgt ChatterBlocker voor een zodanig geluid, dat je je niet meer stoort.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

chatterblocker iphoneMoet je werken in een kantoortuin, dan kan het lastig zijn om je te concentreren. Het gebabbel van collega’s over kinderen, vakantieplannen en hobby’s leidt af, terwijl jij net een ingewikkelde klus probeert te doen. ChatterBlocker voor iPhone is een app die je helpt beter te concentreren. De app is ontwikkeld door The Sound Guy, een bedrijf dat vooral kantoormedewerkers als doelgroep ziet. De app probeert het gepraat buiten te sluiten, op een manier die beter zou moeten werken dan het luisteren naar muziek.

chatterblockerDat maskeren gebeurt met natuurgeluiden en geroezemoes waar je niets van verstaat. Op het hoofdscherm van ChatterBlocker geef je aan of je natuurgeluiden, geroezemoes of een combinatie wilt horen. Je kunt zelfs kiezen voor hoge of lage stemmen (mannen en vrouwen), regen, vogelgekwetter of het geruis van de wind. Eventueel kun je zelf een mix samenstellen. Het geklets van de mensen om je heen gaat daardoor ongemerkt op in het babbelgeluid van de app, maar op een zodanige manier dat je er niets van kunt verstaan. Daardoor is het gemakkelijker om het gepraat te negeren en te focussen op je taken.

Werk je achter de computer, dan heb je trouwens niet de iPhone-app van ChatterBlocker nodig, maar kun je ook de Windows- en Mac-versie gebruiken die al langer bestaan. In de desktopversies zitten nog wat extra functies, zoals het gebruiken van je eigen muziek.

Downloaden: ChatterBlocker (€2,39)
Ook verkrijgbaar: ChatterBlocker audiobestand (iTunes Store, €8,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:05
Categorie Productiviteit
Onderwerp productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.