Back to the Future Ep 1 HD gratis te downloaden, normaal €5,49

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: een game die normaal €5,49 kost en die je zomaar gratis kunt downloaden. Maar het is geen grap: Back to the Future Ep 1 HD is momenteel gratis te krijgen. Het eerste deel van de Back to the Future-game brengt je naar de jaren tachtig, waar […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

back to the futureHet lijkt bijna te mooi om waar te zijn: een game die normaal €5,49 kost en die je zomaar gratis kunt downloaden. Maar het is geen grap: Back to the Future Ep 1 HD is momenteel gratis te krijgen. Het eerste deel van de Back to the Future-game brengt je naar de jaren tachtig, waar Marty McFly tot zijn schrik ziet dat de DeLorean Time Machine wordt vernietigd door een trein. Hij ontdekt ook dat Doc Brown ergens in het verleden is blijven steken.

Marty moet terugreizen in de tijd om Doc op te halen. In deze game kruip je in de rol van Marty, die net als Doc zo realistisch mogelijk is weergegeven, inclusief stemmen. Acteur Christopher Lloyd neemt bijvoorbeeld de stem van Doc voor zijn rekening. Er komen vijf episodes van deze game beschikbaar, waarvan er nu vier in de App Store te vinden zijn. De eerste episode is tot en met 7 juni gratis te downloaden. Het is bedoeld als lekkermakertje voor de overige episodes, die allemaal €5,49 per stuk kosten.

Downloaden: Back to the Future Ep 1 HD (tijdelijk gratis, normaal €5,49)

Ook verkrijgbaar:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:48
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.