Xtorm XB102 powerbank

De beste powerbank van 2016 voor de laatste keer in de aanbieding #adv

De best geteste powerbank 2016 (volgens de Consumentenbond) is nog één keer fors in de aanbieding. En je krijgt er bovendien een gratis carplug bij! Bekijk deze actie!
Ingezonden mededelingen - · Laatst bijgewerkt:

De beste powerbank van 2016 is nog één keer in de aanbieding. Een mooie kans dus om te zorgen dat je nooit zonder stroom zit. Het gaat om de Xtorm XB102 Power Bank Free 15.000, een batterij met een flinke capaciteit die nu voor de laatste keer in de aanbieding is voor €55,- (was €79). En tijdelijk krijg je er ook nog een gratis Xtorm Car-plug bij!

Xtorm XB102 carplug

Xtorm XB102: grootste XB-powerbank

Deze Xtorm Power Bank is de grootste variant in de succesvolle XB-lijn. Met een interne batterij van 15.000mAh kan deze powerbank moeiteloos tot zeven keer een iPhone opladen.

Let ook even op het unieke design, bestaande uit een combinatie van mat en glanzend. De stroeve boven- en onderkant zorgt voor een goede grip. En het met pianolak bewerkte middenstuk maakt het design helemaal af. Daardoor past deze powerbank bij al je Apple-apparaten.

3x USB-uitgang

Met de Xtorm XB102 kun je drie apparaten tegelijk opladen. Uniek aan deze powerbank is de snelle oplaadtijd, met een input van 5V/2A en een output van 5V/3A, verdeeld over de drie poorten. De hoge input zorgt ervoor dat de powerbank zelf binnen 7,5 uur weer helemaal herladen is. Daarnaast zorgt de hoge output ervoor dat altijd de hoogste laadsnelheid wordt gehaald, zelfs wanneer je meerdere apparaten hebt aangesloten.

Xtorm 3x USB

Best getest volgens de Consumentenbond

Dat de Xtorm XB102 Power Bank Free 15.000 zegt niet alleen de fabrikant, maar blijkt ook uit de vele awards die deze powerbank heeft gewonnen. Zo won de XB102 niet alleen de RedDot Design Award, maar kwam ook als best getest uit de bus bij de Nederlandse Consumentenbond.

De Consumentenbond testte in de zomer van 2016 ruim dertig powerbanks van diverse merken. Daarbij werd gekeken naar onder andere prestaties en extra mogelijkheden. Meerdere powerbanks van Xtorm deden mee aan de test en behaalden een zeer goede score. In de categorie powerbanks met hoge capaciteit ‘De Grote’ werd de Xtorm Power Bank Free 15.000 bekroond met de titel ‘Beste uit de Test’.

Bovendien is de Xtorm Power Bank ook nog heel veilig, want het product is voorzien van een certificaat van de (zeer) strenge Duitse zekerheidstest ‘Tüv süd geprüfte sicherheit‘.

Xtorm XB102 powerbank

Actie: €55 én gratis Xtorm Car-plug

Via deze actie koop je de Xtorm Power Bank Free 15.000 voor maar €55,- (was €79), met gratis Xtorm Car-plug.

Dit zijn de specs:

  • Batterijcapaciteit: 15.000mAh
  • Batterijtype: Li-ion
  • Afmetingen: 13 x 7,5 x 2,2 cm
  • Input: 2A/5V
  • Output: 3x USB (3A combined/max)
  • Gewicht: 314 gram

Deze actie is verkrijgbaar bij de volgende Xtorm-partners in Nederland: A-Mac, Coolblue en Bol.com.

Voor België is de Xtorm Power Bank verkrijgbaar bij Easy-M, Switch, VandenBorre, Krefel en AS Adventure.

XB2-serie: de opvolger

Liever het nieuwste van het nieuwste? Inmiddels heeft deze succesvolle Xtorm XB-serie een vervolg gekregen: de XB2-serie.
Een nieuwe powerbank-serie met nog meer mogelijkheden, zoals USB-C, QuickCharge 3.0, een uitneembare oplaadkabel en een nog strakker design. Lees meer info over de nieuwe XB2-serie op www.xtorm.eu.

Over Xtorm

Xtorm is een Nederlands merk van mobiele opladers, zowel Power Banks en Solar Chargers als kabels en USB Power Hubs. Producten van Xtorm kenmerken zich door strak Nederlands ontwerp, hoge kwaliteit en doordachte gebruiksvriendelijkheid.
Kijk op xtorm.eu voor meer informatie over Xtorm.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2017, 17:39