Wired brengt juli-nummer op iPad uit

Wired heeft het juli-nummer van Wired Magazine uitgebracht. De prijs is verlaagd en je kunt ook oude nummers kopen. Artikelen van reeds gekochte nummers kun je op elk moment opnieuw downloaden.

wired ipadWired Magazine heeft het juli-nummer voor de iPad uitgebracht. Zoals al eerder aangekondigd hebben ze daarin wat wijzigingen aangebracht. De applicatie zelf is gratis te downloaden, maar dat klinkt interessanter dan het in werkelijkheid is. Het gaat namelijk om een soort proefexemplaar, waarbij je voor €3,99 het volledige blad kunt kopen via een in-app aankoop. Het tijdschrift is daarmee wel een dollar goedkoper geworden dan voorheen. De omvang van het downloadbestand is ook gekrompen (naar 5,5MB) maar dat heeft te maken met het feit dat je de volledige inhoud later nog moet downloaden. Het handige is dat je de volledige nummers niet op je iPad hoeft te laten staan: na het lezen verwijder je de inhoud, waarbij je later de mogelijkheid hebt om eenmaal gekochte nummers opnieuw gratis te downloaden.

Ook kun je een uitgave overslaan en besluiten om later nog het oude nummer te kopen. Na het installeren krijg je de cover te zien, met de optie om de volledige uitgave te kopen. De preview is te bekijken door naar links te swipen en de optie ‘iPad Edition Free Preview’ te kiezen. Je krijgt dan een aantal volledige artikelen te zien.

Downloaden: Wired Magazine (gratis)

ipad-wired

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2010, 18:21
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.