VOGUE als eerste Europese modeblad op de iPad

In de App Store is voor het eerst een Europese uitgave van Condé Nast te vinden. De uitgever heeft gekozen voor VOGUE Duitsland om te debuteren.

vogue-ipad
Uitgeverij Condé Nast is in de Verenigde Staten al behoorlijk actief met het uitbrengen van iPad-applicaties zoals Wired en Sports Illustrated. Aan een Europees avontuur hadden ze zich tot nu toe nog niet gewaagd. Het eerste Europese modeblad is vreemd genoeg niet de Franse, maar de Duitse variant van VOGUE. De Duitsers kunnen de app voorlopig gratis downloaden.

Het glossy magazine bevat de gebruikelijke content: tips, trends en nieuws over beauty, mode, cultuur en lifestyle. Het gaat niet om een volledig blad, maar om geselecteerde artikelen uit de printpublicatie, zoals interviews met sterren en ontwerpers. Ook foto’s en video’s achter de schermen en een coverartikel over topmodel Cameron Russell zijn aanwezig. Er zitten ook wat bijzonderheden in, zoals een overzicht van de covers van VOGUE in de afgelopen 30 jaar.

vogue ipad bladGaat het je vooral om plaatjes kijken en niet om de interessante artikelen, dan kun je in de App Store al een maand VOGUE-applicaties in Japanse variant downloaden. Ook die apps zijn gratis te krijgen en zijn in alle wereldwijde App Stores beschikbaar.

Downloaden: VOGUE (gratis – alleen in Duitsland verkrijgbaar)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2010, 18:05
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.