Vodafone’s nieuwe tarieven voor mobiel internet vanaf vandaag van start

De nieuwe tarieven voor mobiel internet van Vodafone gaan vanaf vandaag van start. Naast de nieuwe bundels is er ook Mobiel Breedband op Reis en Data Dagbundel op Reis, waarmee je goedkoper in het buitenland kunt internetten.

vodafone internet tabletVanaf vandaag gaan nieuwe tarieven voor mobiel internet van start bij Vodafone. Het gaat om de abonnementen voor tablets, notebook en laptop, bedoeld voor consumenten en de zakelijke markt. De nieuwe Mobiel Breedband-abonnementen zijn vanaf 10 euro af te sluiten. Daarnaast is vanaf vandaag ‘Mobiel Breedband op Reis’ beschikbaar, een speciale bundel voor mensen die vaak op vakantie gaan en in het buitenland willen internetten tegen lage kosten.


De abonnementen van ‘Mobiel Breedband op Reis’ zijn ook geschikt voor zakelijke gebruikers. Je kunt met je tablet (of laptop) online zijn, zoals je ook in Nederland gewend bent. Eén bundel is geschikt voor Nederland en de 42 Vodafone Passport-landen, waaronder landen binnen de EU, Turkije, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan. Wie minder vaak op vakantie gaat kan ook de Data Dagbundel op Reis afsluiten: voor 7,50 euro per dag heb je dan een bundel van 50MB in alle 42 Vodafone Passport-landen. Je betaalt alleen voor de dagen waarop je er gebruik van maakt.

De Dagbundel op Reis is te activeren bovenop een normaal Mobiel Breedband-abonnement van Vodafone. Vodafone heeft ook speciale iPad-abonnementen. Deze zijn voor de volgende prijzen te koop:

  • Vodafone iPad Instap: 200 MB voor €10 per maand
  • Vodafone iPad Start: 500 MB voor €20 per maand
  • Vodafone iPad Basis: 2GB voor €30 per maand

Bij alle abonnementen betaal je de eerste maand half geld. Dezelfde abonnementen zijn ook voor je laptop verkrijgbaar, maar dan betaal je respectievelijk €10, €17,50 en €27,50 per maand. Daarbij krijg je ook de eerste 12 maanden 50% korting op je abonnementsgeld. Via een notificatie per sms blijf je op de hoogte van je dataverbruik. Je krijgt een sms als 80% van de bundel verbruikt is. Je kan daardoor zelf voorkomen dat je teveel betaalt.

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 juli 2011 om 16:49
Categorie
Providers

Reacties: 30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.