Vanaf vandaag gratis draadloos internet bij 219 McDonalds-vestigingen

McDonalds zet vanaf vandaag de hotspots gratis open voor klanten. Even snel een burger eten en wat e-mail wegwerken? Het kan op 219 plekken in Nederland. De restaurants zijn voorzien van T-Mobile hotspots.

mcdonalds free wifiSinds 2005 kun je bij McDonalds internetten via T-Mobile Hotspots. Als iPhone-abonnee heb je gratis toegang tot alle T-Mobile Hotspots, dus ook die bij McDonalds. Vanaf vandaag zul je die internetverbinding wel met meer mensen moeten delen, want de fastfoodketen heeft in 219 restaurants de Wi-Fi gratis gemaakt.

Alleen bij de twee McDonalds-vestigingen achter de paspoortcontrole op Schiphol moeten je nog steeds betalen omdat KPN er een monopolie heeft. Burger King, Coffee Company en Bagels & Beans zijn andere ketens die al gratis Wi-Fi aanbieden. Ook in de trein is vanaf het derde kwartaal gratis internet te vinden.

Er zit wel een beperking op de hotspots van McDonalds: je kunt er met maximaal 99 personen tegelijk gebruik van maken. In de VS is het al heel gewoon om klanten als extra service gratis Wi-Fi aan te bieden; niet alleen bij fastfoodketens maar ook bij hotels en in winkelcentra. Hopelijk breekt die trend nu ook eens in Nederland door en kun je makkelijker even ergens naar binnen schieten als je snel wat e-mail moet wegwerken.

Via: Bright

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2010, 19:42
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.