Turbosim

Turbosim van Bladox nu al uitverkocht

De Turbosim van de firma Bladox is zo gewild, dat ze nu al zijn uitverkocht. Omdat de Turbosim makkelijker en flexibeler is dan de eerdere Supersim bestaat het vermoeden dat handelaren op de zwarte markt ze massaal hebben ingekocht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Nog geen week geleden schreven we over de Turbosim, een Tsjechische tool die tussen de echte simkaart en de iPhone wordt geplaatst. Blijkbaar leggen mensen graag $80 neer om de simlock van AT&T te omzeilen, want de voorraad Turbosims is inmiddels uitverkocht. De firma Bladox wordt nu belaagd door mensen die willen weten wanneer er weer nieuwe voorraad is.

Bladox kan het aantal geïnteresseerden niet meer aan en roept mensen daarom op niet langer te bellen en te mailen: via de Bladox-webwinkel zal bekend worden gemaakt wanneer je weer kunt bestellen.

Eigenlijk was dit wel te verwachten: bij de Supersim zat er per toestel een hoop werk aan vast om de iPhone werkend te krijgen op een ander netwerk. Voor slimme handelaren die denken met unlocked iPhones een fortuin te verdienen, is deze methode niet zo interessant, mede omdat de ‘klanten’ daarbij vastzitten aan specifieke netwerken. Bij de Turbosim gaat het een stuk makkelijker, waardoor we vermoeden dat handelaren de Turbosim massaal hebben ingekocht.

Het zou ons niet verbazen als de Turbosim de deur heeft geopend voor een zwarte markt, waar handelaren veel geld vragen voor ‘gekraakte’ iPhones. Het eerste voorbeeld zagen we gisteren al: iPhones in Hong Kong die voor $2000 te koop worden aangeboden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2017, 16:54
Categorie Jailbreak
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.