TimberTab: houten iPad-beschermhouder van Nederlandse bodem

De TimberTab is een iPad-houder van Nederlandse bodem, die wordt gemaakt van eocologisch verantwoord hout.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TimberTabDe TimberTab is een Nederlandse iPad-houder, die volgens de makers wordt gemaakt van ecologisch verantwoord hout. Door je iPad in de TimberTab te steken, kun je hem rechtop zetten op bijvoorbeeld een tafel. Hoewel het ontwerp van de TimberTab vooral bedoeld lijkt te zijn om de iPad in portretmodus neer te zetten, kun je de houder ook kantelen om de iPad in landschapsmodus staande te houden. In allebei de gevallen staat hij met een hoek van 10 graden gekanteld.

Het wat logge ontwerp van de TimberTab maakt de iPad-houder wel ietwat onhandiger dan bijvoorbeeld Apple’s Smart Cover, die ook je iPad rechtop kan houden. Het prijskaartje van 120 euro maakt de TimberTab daarnaast een vrij duur alternatief.

De speciale bedrijfsvariant lijkt vooral interessant: winkeliers kunnen een TimberTab maken van een zelfgekozen houtsoort die goed bij hun pand past, die ook nog eens dichtgeschroefd kan worden. Hierdoor is het moeilijker om de iPad er uit te halen. De gewone TimberTab sluit via een speciale magneetsluiting. Om diefstal te voorkomen moet je uiteraard wel de TimberTab aan bijvoorbeeld een tafel of bar bevestigen: anders nemen dieven de ipad met case en al alsnog mee.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2013, 16:53
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.