T-Mobile maakt verkoopkanalen iPhone 3G S bekend

T-Mobile gaat de iPhone 3G S verkopen via de eigen shops, online, en bij winkels als Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House en online telefoonwinkels.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile iphone 3g sT-Mobile heeft via een persbericht bekendgemaakt, dat ze de iPhone 3G S vanaf 26 juni gaan verkopen via de 80 T-Mobile Shops en via de website van T-Mobile. Daarnaast is de iPhone 3G S te koop bij Apple Premium Resellers, Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House, GSMWEB.NL, belnu.nl, studentmobiel.nl en Typhone.nl. Net als voorheen zal de iPhone 3G S alleen in combinatie met een abonnement van T-Mobile te koop zijn.
Om de geïnteresseerden op de hoogte te houden is T-Mobile gestart met een minisite over de iPhone 3G S. Via t-mobile.nl/iphone krijg je toegang tot wat algemene informatie, maar de operator gaat ook een blog en een Twitter-account inzetten om het publiek te informeren.

Het eerste blogartikel is gisteren op de site verschenen en beschrijft waarom T-Mobile weer opnieuw met een iPhone-blog is begonnen. Via @tmobile_iphone op Twitter kun je op de hoogte blijven van nieuwtjes rondom T-Mobile en de iPhone.

De minisite is te vinden via: http://www.t-mobile.nl/iphone/
Bron: persbericht per e-mail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:17
Categorieën iDevices, Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.