StyleTap Palm OS emulator komt officieel naar de iPhone

StyleTap heeft aangekondigd dat hun demovideo's van StyleTap voor de iPhone zoveel respons hebben opgeleverd, dat ze op WWDC aanwezig zullen zijn en ook een officiële versie van de software zullen uitbrengen.

Palm Emulator iPhoneStyleTap heeft aangekondigd dat ze hun Palm-emulator straks officieel op de iPhone en iPod touch beschikbaar gaan stellen. Dit houdt in, dat de circa 20.000 applicaties die al voor het Palm-platform zijn gemaakt ook op de iPhone draaien. Er is dus geen enkele reden meer voor Palm-gebruikers om de overstap nog langer tegen te houden.

Gregory Sokoloff, CEO van het het bedrijf, zegt dat de respons op een demovideo die in februari werd gepubliceerd zo overweldigend was, dat hij de stap maar heeft gewaagd. De video’s zijn meer dan 800.000 keer bekeken en het bedrijf ontving veel e-mails van eindgebruikers en ontwikkelaars dat ze graag een definitief product zouden zien. Hoe StyleTap zal worden aangeboden is nog even afwachten: het bedrijf hoopt begin juli meer informatie te kunnen geven. Ook zal StyleTap aanwezig zijn op de WWDC in San Francisco, van 9 tot 13 juni 2008. Mobiele ontwikkelaars die meer willen weten over het ontwikkelen van Palm-applicaties voor meerdere platformen, kunnen daar informatie krijgen.

De Palm-applicaties werken op volledige snelheid en op volledige resolutie. Het enige nadeel is dat sommige applicaties er grafisch gezien iets minder mooi uitzien dan we op de iPhone gewend zijn. Sterke punten van de Palm-applicaties is dat er heel nuttige applicaties voor niche-toepassingen voor zijn gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2008, 12:37
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.