Recente iPhone-kopers krijgen geld terug

Mensen die de afgelopen 14 dagen een iPhone hebben gekocht, kunnen na de prijsverlaging van gisteren geld terugkrijgen, zo blijkt uit de verkoopvoorwaarden van de Apple Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dollarsignsApple verlaagde gisteren de prijs van de iPhone van $599 naar $399 en de variant met 4GB opslag ligt nu in de uitverkoopbak voor $299. Zuur nieuws voor mensen die net een iPhone voor de normale prijs hadden aangeschaft? Toch niet helemaal, want wat Apple niet bekendmaakte is dat je geld terug kunt krijgen als je de iPhone de afgelopen 14 dagen hebt gekocht.

Als je de iPhone in de VS via de Apple Store online hebt gekocht, kun je ze bellen en je bestelnummer doorgeven om de korting te ontvangen. Woon je in Europa en heb je de iPhone via de Apple Store in de VS gekocht, dan moet je ze bellen en het Receipt Number (R-nummer onder de streepjescode) doorgeven. Daarbij moet je benadrukken dat je in Europa woont. Je krijgt dan het verschil op je creditcard teruggestort.

Deze tip kwam via het reactieformulier van iPhoneclub binnen en was ingestuurd door Grant Williamson, een Amerikaan die tijdelijk in Nederland woont. Hij meldt dat het hem al is gelukt om zijn geld terug te krijgen:

I just did this tonight and got 2 x $212 (from my 4GB + 8GB iPhones) credit on my Visa (ask them to mail you a receipt). Hope this helps some people.

Wie het liever zelf nog even controleert kan daarvoor terecht in de verkoopvoorwaarden van de Apple Store.

 

Bedankt voor de tip, Grant!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:13
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.