iTunes 7.4: installeren of niet? (Update)

iTunes 7.4 lijkt bij de iPhone weinig problemen op te leveren. Alleen mensen die INdependence gebruiken moeten uitkijken. Anderen kunnen beter wel installeren, wegens het dichten van een gevaarlijk lek.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone RingtoneiTunes 7.4 is uit, maar moet je die installeren, ook als je een ‘alternatief’ geactiveerde iPhone hebt? De eerste signalen zijn positief, maar er kunnen problemen optreden als je het tooltje INdependence gebruikt.

Met INdependence kun je de iPhone activeren en volledige lees- en schrijfrechten krijgen. Volgens berichten op Hackint0sh kun je de iPhone wel restoren in iTunes 7.4, maar wanneer je probeert te jailbreaken kan INdependence vastlopen waarna je iPhone crasht. Hou Hackint0sh in de gaten!

Iedereen die op een andere manier zijn iPhone heeft geactiveerd of simlockvrij heeft gemaakt, lijkt probleemloos de overstap te kunnen maken. Daarmee krijg je toegang tot de nieuwe ringtone-functie (die overigens alleen verschijnt bij iPhone-bezitters) en ondertitelingsfunctie. Er is nog een andere reden om te upgraden: Apple heeft stilletjes een gevaarlijk lek gedicht.

Blijf echter gewaarschuwd, want dit kan er gebeuren als je iPhone niet goed wordt teruggezet met een gejailbreakte (daar is geen woord Nederlands meer bij 😉 ) iPhone in iTunes 7.4.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:13
Categorieën Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.