Pan Am-reddingsvlotten krijgen tweede leven als iPad-sticker

Pan Am en Station Supply werken samen om speciale iPad-beschermstickers te maken, die bestaan uit oude reddingsvlotten van vliegtuigen. De beschermende sticker is vrij prijzig.

Station SupplyDat een iPad-hoes ook uit recycled materiaal kan bestaan, bewees het Duitse Feuerwear eerder al met een iPad-case gemaakt van oude brandslangen. Station Supply doet nu iets soortgelijks: ze hebben een samenwerking gesloten met de Amerikaanse vliegtuigmaatschappij Pan Am, om het materiaal van oude reddingsvlotten te gebruiken als iPad-bescherming. Het betreft hiet alleen geen traditionele cases: je krijgt alleen een beschermvel, dat je met speciale lijm op de iPad-achterkant moet plakken.

We zien de Pan Am-hoezen ook niet zo snel de iPad beschermen tegen een klap. Het is vooral een sticker, die van pas komt als je bijvoorbeeld de iPad-achterkant over een tafel heen schuift. Hoewel je in zo’n situatie krassen wil voorkomen, moet je jezelf wel eerst afvragen of zo’n Pan Am-hoes daar de ideale oplossing voor is. De stickers worden namelijk verkocht voor 30 dollar (iPad mini) en 40 dollar (grote iPad). Gooi daar 24 dollar verzendkosten bovenop en je bent wel heel erg veel kwijt voor een goed gevoel dat je aan recycling meewerkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2013, 13:13
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.