Nieuwe iPhone-geruchten: lancering op 17 juli

De website AppleiPhoneApps.com beweert specificaties van de nieuwe generatie iPhone te hebben. De release is op 17 juli, beweren zij.

iphone unibodyEr zijn nieuwe specs voor de volgende generatie opgedoken. Maar voordat de vlag uit gaat, heeft het zin om toch eens wat beter te kijken: de bron is een totaal onbekende website (AppleiPhoneApps.com), die spontaan offline is gegaan. En de lijst met specificaties bevat eigenlijk maar weinig écht nieuws. Ze spreken van een 16GB en 32GB iPhone met 3,2 megapixel camera, de mogelijkheid om videofilmpjes te maken, een OLED-scherm, een 1,5 keer langere batterduur (dat heeft mogelijk met het energiezuinige scherm te maken) en de dubbele hoeveelheid RAM en processorkracht. Ook zit er een ingebouwde FM-transmitter en een kompas in.

De prijs van de nieuwe iPhones ligt op $199 en $299. Je kunt straks MMS-berichten met foto’s en video’s sturen en het wordt een iets slanker design. Tot zover weinig nieuws. Wat wel nieuw is: het Apple-logo aan de achterkant is straks verlicht, de achterkant krijgt een rubberlaagje (rubber-tread) en de zilverkleurige rand rondom het scherm verdwijnt. Tenslotte zit er routenavigatie op. De releasedatum wordt 17 juli, zo meent AppleiPhoneApps.com. Tja, wat moeten we hier nu weer van denken?

Via: 9to5mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2009, 20:56
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.