iPhoneclub tijdens iCreate Live 2010: ‘Blijf de App Store de baas’

iPhoneclub hield tijdens iCreate Live een presentatie over de App Store en de mogelijkheden voor gebruikers en ontwikkelaars om grip erop te houden. Hoe vind je de leuke apps en hoe zorg je als ontwikkelaar dat je in de publiciteit komt?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

blijf de app storeiPhoneclub gaf op 8 mei tijdens het evenement iCreate Live 2010 een presentatie met als onderwerp: grip houden op de App Store. Omdat een geluidsinstallatie ontbrak en de zaaltjes nogal volgepakt waren, heeft misschien niet iedereen het verhaal kunnen volgen. Vandaar dat we de presentatie op SlideShare hebben gezet, zodat iedereen alsnog kan kijken wat er is verteld.

Hou er bij het bekijken van de presentatie rekening mee, dat deze gericht was op (relatief) onervaren iPhone-gebruikers en dito ontwikkelaars. De presentatie is tweemaal gegeven; de tweede keer heb ik de opkomst van Android en het gedeelte over ontwikkelaars wat ingekort omdat ik merkte dat ik het niveau van de bezoekers toch wat te hoog had ingeschat. In onderstaande slides zijn die onderwerpen nog wel aanwezig.

Om te begrijpen wat er op de slides wordt verteld is het handig om ook de speakernotes (PDF) erbij te downloaden.

Je kunt deze presentatie via deze directe link ook op je iPhone bekijken: iPhoneclub-presentatie op iCreate Live 2010

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2011, 17:14
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, presentatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.