iPhone-productielijn in Foxconn-fabriek in unieke video vastgelegd

In een video leidt Foxconn CEO Terry Gou een Chinese verslaggever rond in de Foxconn-fabriek in Zhengzhou, waar 70% van de huidige iPhones worden gemaakt.

iphone productieFoxconn heeft sinds kort een nieuwe fabriek neergezet in Zhengzhou (China). Er worden elke dag 200.000 iPhones geproduceerd; maar liefst 70% van de totale productie aan iPhones komt uit deze ene fabriek. En dat is nog niet alles, want het management van de fabriek is van plan om de productie verder op te voeren naar 400.000 iPhones per dag. iFeng kreeg de (zeldzame) mogelijkheid om te filmen in de fabriek, onder leiding van Foxconn CEO Terry Gou. In onderstaande video kun je zien hoe jouw iPhone gemaakt wordt.

De video begint met een helicopterrondvlucht, om te laten zien hoe groot het fabrieksterrein is. Er wonen 115.000 fabrieksarbeiders op het terrein, dat 5,6 vierkante kilometer groot is. Het gebied rondom de fabriek wordt vrijgehouden voor toekomstige uitbreidingen. Het is een van de meest uitgebreide reportages over de Foxconn-fabrieken waar iPhones worden gemaakt en alleen daarom al de moeite waard om te kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2012, 12:39
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.