iPhone blijft ook in Frankrijk exclusief

De Chief Financial Officer van France Telecom heeft op een conferentie bekendgemaakt dat Orange in Frankrijk de exclusieve aanbieder van de iPhone blijft, ook als straks de nieuwe generatie iPhone beschikbaar is.

France Telecom PellissierCFO Gervais Pellissier van France Telecom heeft bevestigd dat Orange ook bij de volgende generatie iPhone de enige aanbieder in Frankrijk zal zijn. “Het blijft een exclusief contract in Frankrijk“, ei Pelissier tegen persbureau Reuters. Hij wilde echter niet zeggen wanneer die nieuwe iPhone eraan komt en of Apple’s exlusiviteit voor de eerste generatie iPhone ook blijft bestaan.

T-Mobile’s CEO Hamid Akhavan, gaf eerder ook aan dat de iPhone in Duitsland exclusief bij T-Mobile blijft. Hij deed dit op dezelfde conferentie waar Pellissier nu zijn uitspraken doet: de Reuters Technology, Media and Telecoms Summit in Parijs. Orange gaat de iPhone ook in diverse andere landen op de markt brengen: in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Maar voor die landen heeft Orange waarschijnlijk niet een exclusief contract.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2008, 11:38
Categorie Providers
Onderwerpen frankrijk, orange, t-mobile, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.