iPhone-bezitters klagen over bug ‘searching for service’

iPhone-bezitters klagen op de Apple-supportforums over een nieuw ontdekte bug die mogelijk iets met de mobiele operator te maken heeft. De betreffende gebruikers zien steeds de tekst 'searching for service' in beeld.

iphone simiPhone-bezitters klagen op de Apple-supportforums over een nieuw ontdekte bug die mogelijk iets met de mobiele operator te maken heeft. De betreffende gebruikers zien steeds de tekst ‘searching for service’ in beeld, in gebieden waar ze voorheen goede dekking hadden. Het lijkt erop dat het probleem zich voornamelijk (maar niet uitsluitend) bij Amerikaanse gebruikers voordoet en dat het te maken heeft met een operator-update. Een andere suggestie is dat het probleem te maken heeft met iPhone-firmware: het manifesteert zich sinds de update naar iPhone OS 3.1 en is in 3.1.2 nog steeds aanwezig.

Het probleem komt voor bij mensen die hun iPhone in verschillende landen, op verschillende netwerken gebruiken. Op willekeurige momenten krijgt de iPhone geen verbinding meer met de operator. Kom je daarna in een gebied met voorheen goede dekking, dan blijkt de iPhone nog steeds geen verbinding met de operator te kunnen maken. De enige manier om van het probleem af te komen is de iPhone te rebooten. De bug treft alle uitvoeringen van de iPhone.

Meer info: Apple Support Forum
Via: MacNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2009, 13:45
Categorieën Achtergrond, Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.