iPhone 3G: Mobistar stuurt eerste (teleurstellende) nieuwsbrief

De Belgische operator Mobistar heeft zojuist de eerste nieuwsbrief over de iPhone 3G uitgebracht. Behalve een opmerking dat er geen limieten zijn bevat deze nieuwsbrief nauwelijks nieuwe info. Over abonnementen wordt al helemaal niet gesproken.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G: Mobistar nieuwsbriefDe Belgische mobiele operator Mobistar, de uitverkoren aanbieder van de iPhone 3G in België, heeft zojuist haar eerste nieuwsbrief over de iPhone 3G naar klanten verstuurd. De inhoud van de nieuwsbrief is echter ronduit teleurstellend te noemen: er wordt geen introductiedatum genoemd en Mobistar laat niets los over eventuele abonnementen of tarieven. Wel geeft de nieuwsbrief aan dat er geen limieten zijn bij het downloaden en bekijken van video’s en het beluisteren van muziek.

Dat is een opmerking die op twee manieren opgevat kan worden: het kan gaan over downloadlimieten of de onbegrensde mogelijkheden van het apparaat zelf. Als inderdaad downloadlimieten bedoeld worden, is dat volgens onze tipgever buske05 tamelijk bijzonder in België.

De nieuwsbrief beschrijft vooral de kwaliteit van de iPhone zelf, maar die weten we natuurlijk al lang:

De iPhone zal dankzij Mobistar heel binnenkort in België beschikbaar zijn..

De iPhone 3G, is gloednieuw… een uitzonderlijke telefoon gecombineerd met de functionaliteiten van een iPod en de meeste geavanceerde webbrowser, via het supersnelle 3G netwerk van Mobistar.

Stap binnen in de nieuwe wereld van de iPhone 3G.

» Surf overal op internet, gemakkelijk en snel. Het 3G netwerk van Mobistar garandeert u de grootste mobiele high speed data-dekking in België (EDGE, 3G, HSDPA).
» Downloaden en bekijken van videos of beluisteren van lievelingsmuziek. Er zijn geen limieten.
» Dankzij de geavanceerde GPS functionaliteiten wordt het uw nieuwe reisgenoot.
» Voortaan hebt u uw kantoor bij de hand met de push technologie die u een permanente toegang geeft tot e-mails, attachments, agenda en contacten.
De iPhone is dun en met zijn 133 gram een echt lichtgewicht. Het toestel is beschikbaar in zwart én wit.

Geen excuus meer, de wereld ligt nu echt in je handen.

Opvallend is dat Mobistar aan het einde van de nieuwsbrief lezers oproept om de e-mailadressen van vijf vrienden door te geven, zodat deze ook op de hoogte kunnen blijven. Daarbij vragen we ons af: wil Mobistar daarmee kunstmatig het aantal belangstellenden opkrikken, zodat ze straks een persberichtje met grote cijfers kunnen versturen (in de trant van: “1 miljoen Belgen tonen interesse in iPhone!”). Want mensen die werkelijk geïnteresseerd zijn hebben zich natuurlijk al lang zelf ingeschreven.

Meer info: Mobistar.be

Met dank aan truckdiver, Cancunlover, iPim, Bram en Buske05

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:21
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.