Gerucht: Jobs gaat iPhone@Home onthullen

Volgens geruchten op internet gaat Steve Jobs vanavond op de WWDC de nieuwe iPhone@Home voorstellen. Dit is een huiselijke variant van de iPhone, die je voor videogesprekken en streaming media kunt gebruiken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-at-homeSteve Jobs is bekend van de uitspraak dat er “one more thing” is. Net als je alles denkt te hebben gehad komt er nog een echte uitsmijter. Op internet gaat het gerucht dat Steve Jobs vanavond tijdens de WWDC-keynote ook een verrassing in petto heeft. Hij zou een gloednieuw product met de naam iPhone@Home gaan aankondigen, waarmee de technologie van de iPhone ook thuis beschikbaar komt.

Het gerucht is afkomstig van DailyTechTalk, die op een Duitse site een outline van de keynote van Steve Jobs heeft gepubliceerd. Het verhaal begint met een make-over van de iMac in geborsteld staal met Santa Rosa-processor. Daarna praat Jobs over het wereldwijd openen van winkels, laat wat hoogtepunten zien en trekt vervolgens iPhone@Home uit de kast.

iPhone@Home is een aanvulling op de iPhone, bedoeld om de telefoon thuis wat meer pit te geven. Er zit een 10 inch multi-touchscreen in, 30 GB flashgeheugen, ingebouwde iSight en zelfs iChat. Maar wacht eens even… wordt de Apple Tablet dan eindelijk werkelijkheid? Of wordt het een veredelde afstandsbediening, waar we al eerder over schreven?

Op het eerste gezicht zou je zeggen: waarom concurrentie voor de iPhone op de markt brengen? Maar dit is niet zomaar een vervanger voor de eerste de beste DECT-telefoon. De iPhone@Home kun je in huis meenemen, net als een ultraportable laptop. Je kunt het als videotelefoon, voor streaming media en voor talloze andere dingen gebruiken. En nu maar hopen dat het gerucht waar is.

Wat wij ervan vinden? Ons lijkt het erg gewaagd om vlak voor de lancering van de iPhone en Leopard nog snel alweer een nieuw product aan te kondigen. Geloofwaardigheid: 3 op een schaal van 10.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:34
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.