Fox News denkt dat iPhone 5 holografische beelden toont

De iPhone 5 krijgt volgens Fox News een holografisch scherm en geprojecteerd toetsenbord. De zender baseerde zich per ongeluk op een oude conceptvideo van een ontwerper.

iPhone 5 Fox NewsHet Amerikaanse Fox 5 News deed verslag van de rij voor de Apple Store in New York, waar een aantal mensen nu alvast in de rij zitten voor de iPhone 5. Bij het verslag maakte de nieuwszender alleen een paar onhandige fouten: zo lieten ze niet beelden van de iPhone 5 zien, maar van een concept dat een tijd geleden op internet voorbij kwam. Volgens Fox 5 News heeft de iPhone 5 een paar nieuwe toevoegingen, waaronder een geprojecteerd toetsenbord en een holografisch scherm. Deze zitten echter niet in de daadwerkelijke iPhone 5.

Fox 5 News heeft zich vermoedelijk vergist door naar informatie van de iPhone 5 te googelen. Zoek je op het moment naar afbeeldingen van de nieuwe iPhone, dan krijg je vooral conceptafbeeldingen te zien. De niet-bestaande functies maakten ook deel uit van het concept dat Fox 5 News liet zien.

De nieuwszender interviewde ook verschillende mensen in de rij, die werden bestempeld als grote Apple-fans die als eerste de iPhone 5 willen bemachtigen. Gisteren bleek dat de kwestie iets genuanceerder is: veel van de wachtenden zitten in de rij om hun bedrijf te promoten, of op kosten van een ander bedrijf.

Via Gizmodo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2012, 12:55
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.