FlipSteady voor iPad is veelzijdig vouwbaar

De FlipStand is een nieuwe case voor de iPad, die op allerlei manieren is te vouwen. Zo kun je de iPad in allerlei standen neerzetten. Door 65 of 75 euro te beloven aan de makers, wordt dit Kickstarter-project hopelijk realiteit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flipstandFlipSteady is een nieuwe case voor de iPad, die de komende weken via een Kickstarter-project hopelijk zal worden ontwikkeld. Er zijn twee versies: eentje zonder magneten voor 65 dollar en een andere met magneten voor 75 dollar.

De cover kan het scherm bedekken, maar is ook op allerlei manieren te vouwen, zodat je de iPad onder meerdere hoeken kunt opstellen. Volgens de makers hoef je daarbij de hoes niet eens aan te raken – wat ons nogal sterk lijkt. Momenteel is iets meer dan 20% van het benodigde geld binnen, om dit project te realiseren. Wil je meedoen, dan moet je 65 dollar of meer beloven aan de makers van het project.

De FlipSteady is handig voor mensen die willen facetimen en een filmpje willen kijken. Het is zelfs mogelijk om de iPad in een stabiele houding op je schoot of op een ander niet-vlakke ondergrond te zetten. De maker wilde de FlipSteady zo ingenieus maken, dat anderen op je afstappen om te vragen waar je deze geweldige case hebt gekocht. De niet-magnetische FlipSteady Grip is $65,-. Dat is tevens het minimaal gevraagde bedrag om de case zelf in huis te halen. Voor de magnetische FlipSteady Pro wordt $75,- gevraagd. De bijkomende internationale verzendkosten zijn $15,-.

Meer info: FlipSteady op Kickstarter.

flipstand-cafe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2012, 1:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.