E-mail via Me.com nu volledig functioneel

De mailadressen van Me.com zijn nu volledig functioneel: je kunt e-e-mail verzenden en ontvangen en je kunt daarom nu ook een account in je e-mailprogramma aanmaken, op voorwaarde dat je al een .Mac-account hebt.

E-mail Me.com nu werkendDe maildienst Me.com is nu volledig functioneel, waarbij je zowel e-mail kunt verzenden als ontvangen (dat laatste was al een paar dagen mogelijk). Gebruikers van een .Mac-account kunnen dus meteen aan de slag gaan. Om er gebruik van te maken ga je naar je e-mailprogramma (mag ook Microsoft Outlook zijn), waar je een nieuw e-mailaccount aanmaakt. Als gebruikersnaam gebruik je dezelfdde accountnaam die ook aan je .Mac-account is gekoppeld.

De naam van de inkomende e-mailserver is mail.me.com en is van het type IMAP (dus niet POP3) en de naam van de uitgaande e-mailserver is smtp.me.com. In beide gevallen gebruik je je oude .Mac wachtwoord. Je kunt de e-mail natuurlijk ook op de iPhone ontvangen, maar de push-functie werkt (uiteraard) nog niet.

Heb je nog geen .Mac-account dan kun je in de winkel het pakket .Mac kopen, maar het is slimmer om nog even te wachten tot MobileMe is gelanceerd.

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2008, 18:45
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.