Concept: iPad zonder randen van Aatma Studio

Aatma Studio heeft een aantal bijzondere ideeën voor een toekomstige iPad, en deze in een conceptvideo getoond. Hierin zie je een randloze iPad, die virtuele knoppen op tafel kan projecteren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad concept Aatma StudioApple kondigt op 7 maart misschien wel de iPad 3 aan, maar Aatma Studio heeft een hele eigen visie op de nieuwe tablet. Deze hebben ze gedemonstreerd in een conceptvideo. De nep-iPad heeft geen randen, kan communiceren met andere tablets die ernaast liggen en projecteert virtuele besturingsknoppen op tafel, zodat je kunt gamen zonder het scherm aan te raken. Figuurtjes tijdens het gamen springen zelfs op uit het scherm.


Hoe gaaf het concept van Aatma Studios er ook uitziet, meer dan een idee is het op het moment nog niet: de uitnodiging voor Apple’s iPad-evenement op 7 maart wijst er op dat de iPad 3 waarschijnlijk gewoon een rand heeft. We kunnen natuurlijk altijd hopen dat Apple leentjebuur speelt bij het designbureau en een aantal ideeën in een toekomstige iPad implementeert.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:27
Categorie
iDevices

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.