Apple belooft iPhone-klachten en verzoeken in te willigen

Volgens de Britse website Pocket-lint heeft een woordvoerder van Apple hen belooft dat "alle klachten en verzoeken" over de iPhone kunnen worden ingewilligd via software-upgrades.

iPhone“Alle klachten en verzoeken die we hebben gekregen kunnen worden opgelost en toegevoegd aan softwareupgrades”, verklaarde een woordvoerder van Apple tegenover de website Pocket-lint. Sinds de lancering in juni krijgt Apple van alle kanten kritiek dat belangrijke functies simpelweg ontbreken in de iPhone. Denk daarbij aan video’s opnemen met de digitale camera en betere ondersteuning van Bluetooth. Maar aan een oplossing wordt gewerkt.

Apple blijkt niet helemaal doof voor de commentaren die in de pers verschijnen. maar volgens sommigen zijn bepaalde functies achterwege gelaten om gaandeweg steeds nieuwe klanten te lokken. “Ze zijn niet gek. Ze willen niet alles in één keer geven”, zegt een insider die Pocket-lint gesproken heeft. Volgens deze insider komt er een spannende samenwerking met YouTube aan, met videofunctionaliteit waarbij je video’s meteen naar de site kunt uploaden. Volgens Apple hebben ze bewust niet alle functionaliteit bij voorbaat in de iPhone gestopt: “Bij de gemiddelde mobiele telefoon gebruiken de meeste mensen slechts rond 10%, Apple wou dat niet laten gebeuren”. Een andere bron zegt: “Als de reden om de software te upgrade elke keer aantrekkelijk genoeg is, ben je minder geneigd om de software te hacken, waardoor Apple verdient aan de aanzienlijke winstdelingsovereenkomst met de officiële operator”.

Wie de zegsman van Apple is die meer functionaliteit voor de iPhone heeft beloofd, staat helaas niet in het artikel, dat Pocket-lint hierover heeft gepubliceerd. Of moeten we “alle verzoeken kunnen worden ingewilligd” niet al te letterlijk nemen: het kan, maar of Apple het ook gaat doen…?

Met dank aan Michel!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2007, 22:36
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.