8-Bit Bumper Case: aparte blokjescase voor de iPhone 4 en 4S

Big Big Pixel maakt 8-bit pixelart voor je iPhone en iPad. Nieuw zijn de 8-Bit Bumper Cases voor de iPhone 4/4S. Maar de fabrikant maakt ook een oversized cursor in de vorm van een pijl of hand.

8-bit-bumper-big-pixel-iphone-caseInspiratie voor nieuwe iPhone-cases hoef je soms niet ver te zoeken: 8-bit pixelkunst zagen we al eens bij MacBook-hoezen. Nu is er ook een iPhone-variant met de naam 8-Bit Bumper Case. Zoals de naam al aangeeft beschermt deze case alleen de rand rondom je iPhone, niet het glas aan de voor- en achterkant.

Pluspunt is ook dat je iPhone er nauwelijks dikker van wordt. Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar, in diverse kleuren. Je krijgt er een Apple-logo in pixelstijl bij, die je over het appeltje kunt plakken. De bumpercases zijn te koop bij Big Big Pixel voor 25 dollar per stuk.

8bit_bumper

Dezelfde fabrikant maakt ook grappige stylussen in de vorm van een cursorpijl of handje, die je hieronder ziet. Ze zijn te gebruiken op touchscreens en hebben een magneet aan de achterkant, zodat je ze kunt vastplakken aan de Smart Cover of aan de koelkast. Handig als je ooit je iPad weg gaat doen en nog een koelkastmagneetje kunt gebruiken. De Big Big Cursor kost $12,99 per stuk.

Meer info: Big Big Pixel

big-big-cursor

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2012, 22:45
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.