ipod-touch-lineup-2015

iPod touch kopen: prijzen, aanbiedingen en meer

Wil je een iPod touch kopen? In dit artikel vind je prijzen, aanbieders en kooptips voor de iPod touch, Apple's mediaspeler voor films, muziek en meer.

Wil je een iPod touch kopen? Hier lees je alles over de iPod touch kopen, prijzen, aanbiedingen en accessoires. We leggen ook uit welke functies de iPod touch zoal heeft en welk model iPod touch voor jou het meest geschikt is.


In mei 2019 verscheen de zevende generatie iPod touch. Het is daarom een ideaal moment om een iPod touch te kopen, omdat je een model koopt met de nieuwste technische verbeteringen en in de nieuwste kleurtjes.

iPod touch prijzen

De iPod touch 7 is de nieuwste iPod touch uit mei 2019. Deze modellen zijn momenteel verkrijgbaar:

Je kunt de iPod touch ook kopen bij Apple Premium Resellers zoals Amac. Er zijn maar weinig speciale accessoires voor de iPod touch verkrijgbaar, maar je kunt deze speler wel combineren met hoofdtelefoons, speakers en dergelijke. Je kan dus ook de AirPods gebruiken voor de iPod touch om naar muziek te luisteren. Elke iPod touch wordt geleverd met een setje EarPods met koptelefoonaansluiting.

iPod touch aanbiedingen

De zevende generatie iPod touch verscheen in het voorjaar van 2019. Aanbiedingen van dit nieuwe model zul je niet tegenkomen bij Apple maar mogelijk binnenkort wel bij winkelketens zoals Media Markt. Let goed op of het om de zevende of zesde generatie van de iPod touch gaat, want er zijn enkele technische verschillen. Zoek je een mediaspeler zonder telefoonfunctie, dan kun je ook een iPad kopen.

iPod touch 2019 kleuren.

Waarom een iPod touch kopen?

Een iPod touch kan op allerlei manieren van pas komen:

  • Je zoekt een iOS-apparaat met veel opslagruimte, maar je vindt de 128GB en 256GB iPhone te duur.
  • Je wilt een iOS-apparaat, zonder dat je daarbij een mobiel abonnement hoeft af te sluiten of een simkaartje hoeft te kopen.
  • Je zoekt een iOS-apparaat voor de kinderen, waarmee ze spelletjes kunnen doen maar niet kunnen bellen.
  • Je wilt een iOS-apparaat hebben, maar vindt de iPad mini te groot.

De iPod touch is geschikt voor het afspelen van muziek, het spelen van games en het gebruik van social media-apps. Je kan daarom ook nagenoeg alle apps die je op een iPhone kan installeren op een iPod touch gebruiken. Hou er wel rekening mee dat je verbinding moet hebben met Wi-Fi voor het gebruik van internet. Er zit geen simkaart in een iPod touch.

iPod touch kopen

Je kunt de zevende generatie iPod touch uit 2019 ook bij diverse winkelketens kopen. Hieronder zie je welke prijzen andere winkels hanteren voor de donkergrijze iPod touch met 32GB, 128GB en 256GB opslag. Je kunt dit model ook in andere kleuren kopen zoals blauw, goud, roze en zilver.

Meer informatie over het gebruik van deze iPod touch vind je in onze uitlegpagina van de iPod touch:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!