Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts
ipod-touch-lineup-2015

iPod touch kopen: prijzen, aanbiedingen en meer

Wil je een iPod touch kopen? In dit artikel vind je prijzen, aanbieders en kooptips voor de iPod touch, Apple's mediaspeler voor films, muziek en meer.

iPod touch review Prijs (vanaf €214,-)

Als je van apps en muziek wilt genieten heb je niet altijd een iPhone nodig. Je zou ook voor een iPod touch kunnen kiezen, de mediaspeler van Apple. Wil je iPod touch kopen? Dan lees je hier alles over de iPod touch, welke modellen er zijn en waar je de beste prijzen en aanbieidngen vindt. We leggen ook uit welk iPod touch voor jou het meest geschikt is.

Update mei 2022: Apple is officieel gestopt met de iPod touch en daarmee komt er ook een einde aan de iPod als productcategorie. De iPod touch was nog de laatste in het assortiment.


In mei 2019 verscheen de zevende generatie iPod touch. Dit model is dus alweer wat ouder, maar omdat Apple niet elk jaar een nieuw model uitbrengt kan het toch een prima aankoop zijn. Toch raden we aan om te kijken of een goedkope iPhone misschien net zo goed aan jouw eisen voldoet. Je kan bijvoorbeeld ook een iPhone SE 2020 kopen.

iPod touch prijzen

De iPod touch 7 is de meest recente iPod touch uit mei 2019. Deze modellen zijn momenteel verkrijgbaar:

Bekijk ook

Apple onthult nieuwe iPod touch: dit is er nieuw

Apple heeft een nieuwe iPod touch aangekondigd. De nieuwe iPod touch heeft meer opslag en is een stuk sneller dan de vorige modellen. Dit is er allemaal nieuw!

Je kunt de iPod touch ook kopen bij Apple Premium Resellers zoals Amac. Er zijn maar weinig speciale accessoires voor de iPod touch verkrijgbaar, maar je kunt deze speler wel combineren met hoofdtelefoons, speakers en dergelijke. Je kan dus ook de AirPods gebruiken voor de iPod touch om naar muziek te luisteren. Elke iPod touch wordt geleverd met een setje EarPods met koptelefoonaansluiting.

iPod touch aanbiedingen

De zevende generatie iPod touch verscheen in het voorjaar van 2019. Aanbiedingen zul je niet tegenkomen bij Apple maar wel bij winkelketens zoals Media Markt. Let goed op of het om de zevende of zesde generatie van de iPod touch gaat, want er zijn enkele technische verschillen. Zoek je een mediaspeler zonder telefoonfunctie, dan kun je ook een iPad kopen.

iPod touch 2019 kleuren.

Waarom een iPod touch kopen?

Een iPod touch kan op allerlei manieren van pas komen:

  • Je zoekt een iOS-apparaat met veel opslagruimte, maar je vindt de 128GB en 256GB iPhone te duur.
  • Je wilt een iOS-apparaat, zonder dat je daarbij een mobiel abonnement hoeft af te sluiten of een simkaartje hoeft te kopen.
  • Je zoekt een iOS-apparaat voor de kinderen, waarmee ze spelletjes kunnen doen maar niet kunnen bellen.
  • Je wilt een iOS-apparaat hebben, maar vindt de iPad mini te groot.

De iPod touch is geschikt voor het afspelen van muziek, het spelen van games en het gebruik van social media-apps. Je kan daarom ook nagenoeg alle apps die je op een iPhone kan installeren op een iPod touch gebruiken. Hou er wel rekening mee dat je verbinding moet hebben met Wi-Fi voor het gebruik van internet. Er zit geen simkaart in een iPod touch.

iPod touch kopen

Je kunt de zevende generatie iPod touch uit 2019 ook bij diverse winkelketens kopen. Hieronder zie je welke prijzen andere winkels hanteren voor de donkergrijze iPod touch met 32GB, 128GB en 256GB opslag. Je kunt dit model ook in andere kleuren kopen zoals blauw, goud, roze en zilver.

Meer informatie over het gebruik van deze iPod touch vind je in onze uitlegpagina van de iPod touch:

Bekijk ook

iPod touch: het complete overzicht

Lees alles over de iPod touch, de kleurrijke mediaspeler van Apple die op iOS draait. Bekijk de iPod touch prijzen en aanbiedingen, vergelijk de uitvoeringen en lees over functies en specs.

Informatie

Laatst bijgewerkt
mei 2022