ipod-touch-lineup-2015

iPod touch kopen: prijzen, aanbiedingen en meer

Wil je een iPod touch kopen? In dit artikel vind je prijzen, aanbieders en kooptips voor de iPod touch, Apple's mediaspeler voor films, muziek en meer.

- Prijs vanaf €229,-

ipod-touch-productlijn-2015Wil je een iPod touch kopen? Hier lees je alles over de iPod touch kopen, prijzen, aanbiedingen en accessoires. We leggen ook uit welke functies de iPod touch zoal heeft en welk model iPad touch voor jou het meest geschikt is.

In de zomer van 2015 verscheen de nieuwste generatie iPod touch. Het is daarom een ideaal moment om een iPod touch te kopen, omdat je een model koopt met de nieuwste technische verbeteringen en in de nieuwste kleurtjes.

iPod touch adviesprijzen

De volgende modellen zijn momenteel verkrijgbaar:

Je kunt de iPod touch ook kopen bij Apple Premium Resellers zoals iCentre en A-Mac. Bij A-Mac krijg je 3 jaar garantie op Apple-producten, meer dan bij Apple zelf. Er zijn maar weinig speciale accessoires voor de iPod touch verkrijgbaar, maar allerlei accessoires zoals hoofdtelefoons en speakers.

iPod touch aanbiedingen

De zesde generatie iPod touch verscheen in de zomer van 2015. Aanbiedingen van dit nieuwe model zul je niet tegenkomen bij Apple maar wel bij winkelketens zoals Media Markt. Let goed op of het om de vijfde of zesde generatie van de iPod touch gaat, want er zijn enkele technische verschillen. Zoek je een mediaspeler zonder telefoonfunctie, dan kun je ook eens naar de iPad mini kijken.

Waarom een iPod touch kopen?

Een iPod touch kan op allerlei manieren van pas komen:

  • Je zoekt een iOS-apparaat met veel opslagruimte, maar je vindt de 128GB en 256GB iPhone te duur.
  • Je wilt een iOS-apparaat, zonder dat je daarbij een mobiel abonnement hoeft af te sluiten of een simkaartje hoeft te kopen.
  • Je zoekt een iOS-apparaat voor de kinderen, waarmee ze spelletjes kunnen doen maar niet kunnen bellen.
  • Je wilt een iOS-apparaat hebben, maar vindt de iPad mini te groot.

Meer informatie over het gebruik van dit product vind je in ons dossier iPod touch:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!