Tekstverwerkers tijdelijk goedkoop op de iPad

Twee tekstverwerkers zijn tijdelijk goedkoop of zelfs gratis voor de iPad. Text Writer biedt een witte achtergrond en handige home- en endknoppen, Essay is een deftige tekstverwerker met meer functies.

EssayAls de standaardfuncties van Notities op de iPad je iets te karig zijn, is Essay – Write in Style een mooie, tijdelijke aanbieding. De tekstverwerker heeft een rustige, roomwitte achtergrond en bevat simpele opties als cursieve tekst, vetgedrukt, verschillende lettertypes en er zijn standaardinstellingen aanwezig om eenvoudig bijvoorbeeld een kop, paragraaf of tussenkop aan te geven. De onlangs uitgebrachte applicatie die ook op de iPhone werkt, kost nu tijdelijk geen 2,99 euro, maar 0,79 euro. Er is echter ook een gratis alternatief.

Text Writer is ook een applicatie die geschikt is voor zowel de iPad als iPhone en is tot en met 2 april gratis. Je kan geen lettertypes of andere visuele aanpassingen doen in de tekstverwerker, maar met een Home-, End- en pijltjestoetsen, kun je wel makkelijk navigeren naar een letter. Daarnaast is de papierwitte achtergrond misschien een rustigere werkomgeving dan de standaard op de iPad meegeleverde Notities.

Essay biedt ook speciale ondersteuning voor extern aangesloten keyboards. Dat wordt hieronder uitgelegd in een demonstratievideo.

Downloaden: Essay – Write in style (€0,79)
Downloaden: Text Writer (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2011, 19:57
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.