RTLNieuws 365 leest voortaan het nieuws voor

RTLNieuws 365 heeft een update gekregen. De nieuwsapp heeft betere toegankelijkheidsopties voor mensen die het nieuws willen laten voorlezen. Ook is er een verbetering doorgevoerd in de interactieve polls.

rtlnieuws 365De nieuwsapp van RTL heeft vandaag een update gekregen. In RTLNieuws 365 kun je voortaan gebruik maken van nieuwe toegankelijkheidsopties. Dat houdt in dat artikelen kunnen worden voorgelezen in het Nederlands, als je de VoiceOver-functie hebt geactiveerd. Je doet dit via Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid. De functie is bedoeld voor mensen die niet goed kunnen lezen of een andere visuele beperking hebben.

De insteek is daarom anders dan de voorleesfunctie in de iPc-app, die wordt verzorgd door ReadSpeaker. RTLNieuws 365 heeft gekozen voor een standaard ingebouwde functie in iOS. De app heeft ook een verbetering gekregen in de interactieve polls, die binnenkort via de app beschikbaar komen. RTL bracht de nieuwsapp RTLNieuws 365 in januari dit jaar uit. Het combineert algemeen nieuws, sport, entertainmentnieuws en een dagelijks magazine in één app. Ook Buienradar, file informatie, spelletjes, een videomop en het dier van de dag kun je bekijken in de app. In de app vind je ook speciale bijdragen van bekende RTL-coryfeeën zoals Albert Verlinde, Rick Nieman en Frits Wester. Dagelijks wordt de inhoud van de app vernieuwd, met artikelen over gezondheid, mode, beauty, wetenschap, auto’s en tech.

Downloaden: RTLNieuws 365 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2012, 23:43
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.