IFTTT krijgt eerste update met verbeteringen voor afbeeldingen

De iPhone-app van If This Then That (IFTTT) is voor het eerst voorzien met een update, met verbeteringen voor screenshots en foto's.

IFTTT iPhoneDe iPhone-applicatie van automatiseringsdienst If This Then That (IFTTT) heeft zijn eerste update gekregen, waarin vooral de nodige technische verbeteringen gevonden kunnen worden. Gebruik je de app om foto’s op je iPhone te sturen naar Dropbox, Flickr of een andere gekoppelde dienst, dan worden ze voortaan in de originele grootte verstuurd. Bij het verzenden van screenshots zal IFTTT bovendien niet langer de afbeeldingen overzetten naar JPG-formaat, waardoor je de originele PNG-afbeeldingen blijft behouden.

Het behouden van de originele resoluties en bestandsformaten zorgen ervoor dat je op geen manier hoeft in te leveren op de kwaliteit van afbeeldingen bij het gebruik van IFTTT. De app heeft nog één verbetering op het gebied van plaatjes: geanimeerde GIF-bestanden worden voortaan beter getoond. Daarnaast is de app voorzien van de nodige bugfixes.

IFTTT laat je een aantal handelingen tussen verschillende internetdiensten automatiseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om iedere foto die je plaatst op Instagram naar Dropbox te sturen, of om een e-mail te sturen als het buiten begint te regenen. De app heeft een aantal iOS-specifieke handelingen die je kunt instellen, waardoor je bijvoorbeeld automatisch foto’s en screenshots kunt uploaden naar webdiensten of een nieuw toegevoegd contactpersoon automatisch een welkomstmail kunt sturen.

Downloaden: IFTTT (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2013, 9:57
Categorie Productiviteit
Onderwerp ifttt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.