GoodReader voor iPad ondersteunt voortaan RAR-bestanden

GoodReader is een PDF-lezer voor de iPad, die net een update heeft gekregen. De app kan nu RAR-archieven uitpakken, ook als ze uit meerdere delen bestaan. Public key-autorisatie voor SFTP-verbindingen wordt ook ondersteund.

goodreader-ipadDe multifunctionele app GoodReader heeft een update gekregen. Belangrijkste twee functies: de mogelijkheid om RAR-archieven uit te pakken en verbeterde beveiliging voor SFTP-verbindingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van public key-authenticatie. Het openen van RAR-archieven is handig voor mensen die de bestanden bijvoorbeeld vanuit een online opslagruimte willen openen. Er worden ook RAR-bestanden die uit meerdere delen bestaan, ondersteund.

Ook nieuw in de versie die zojuist in de App Store is verschenen is de mogelijkheid om de Downloads-folder uit te schakelen. GoodReader heeft ook weer achtergronden met textuur voor PDF-bestanden en er is een probleem opgelost bij het openen van grote ZIP-bestanden. GoodReader kan worden gebruikt om PDF-bestanden te lezen, maar is ook geschikt om bijvoorbeeld muziek af te spelen. Erg veelzijdig dus.

Downloaden: GoodReader (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2011, 21:08
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.