Aera: flightsimulator en side-scroller ineen

Aera is een flightsimulator en side-scroller in een. Je bestuurt een vliegtuig in 3D, waarbij je er langs de zijkant tegenaan kijkt.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Aera_headerOntwikkelaar iChromo heeft het spel Aera ingediend bij de App Store. Aera is een flightsimulator en side-scroller in een. Je bestuurt een vliegtuig in 3D, waarbij je er langs de zijkant tegenaan kijkt. De game ziet er grafisch erg aantrekkelijk uit, en ook de besturing lijkt handig opgezet. Er zijn een groot aantal varianten mogelijk om het spel te spelen.

Zo kun je kiezen voor het spelen van een campagne, een losse missie, of gewoon rustig rondvliegen zonder dat je iets hoeft te doen in de freeflight-modus. Wanneer je kiest voor de campagne-modus, kun je naarmate je verder in het spel komt, nieuwe vliegtuigen en vlieglocaties unlocken. De missies die je kunt doen komen in drie varianten: solo/aerobatic, dogfight en race. Iedere missie of vlucht die je speelt kun je terugkijken in de herhaling. Je kunt daarin pauzeren of de camera roteren om je acties vanaf een andere kant te bekijken of de beelden snel vooruit spoelen.

Bekijk hieronder een demonstratie van Aera:

Downloaden: Aera (€2,39).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:54
Categorie Games
Onderwerp flightsimulator

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.