NHG Standaarden: volledige NHG Standaarden en samenvattingskaartjes voor huisartsen

NHG Standaarden biedt huisartsen de NHG samenvattingskaartjes en de volledige NHG Standaarden op zakformaat. Op de iPad kun je de richtlijnen gratis raadplegen en voor 18,99 euro de volledige NHG Standaarden downloaden.

NHG-StandaardenHet Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) heeft een verzameling richtlijnen waaraan de huisartsen zich moeten houden. De NHG Standaarden geven aan hoe huisartsen in bepaalde situaties moeten handelen. Voor het eerst zijn deze richtlijnen nu ook in een app te raadplegen, zowel op de iPhone als de iPad. Er is een duidelijk verschil tussen beide apps: op de iPhone kun je alleen de samenvattingskaartjes lezen, terwijl je bij de iPad-app ook de volledige NHG Standaarden kunt downloaden. Je moet er wel voor betalen als je geen NHG-lid bent.


De app beschikt over gratis samenvattingskaartjes en voor een in-app aankoop van €18,99 krijg je er de volledige NHG Standaarden bij. Leden van de NHG kunnen met hun registratienummer en de Standaarden gratis downloaden. De Standaarden staan offline opgeslagen in de applicatie zodat je geen internetverbinding nodig hebt om ze te raadplegen. De informatie is ook te vinden op de website van NHG en wordt zo actueel mogelijk gehouden. Wanneer er updates zijn krijg je hiervan een bericht en worden de Standaarden bijgewerkt wanneer je internetverbinding hebt. De NHG Standaarden zijn te bekijken per categorie, op alfabet en op nummer, maar de applicatie is ook te doorzoeken. De artikelen kunnen snel vanuit de applicatie opgeslagen en gemaild worden.

Downloaden: NHG Standaarden (gratis, universele app)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.