Nieuwe games: Enigmo 2, Blades of Fury en Dungeon Hunter

Drie games voor de iPhone die zijn aangekondigd of pas zijn gelanceerd: Enigmo 2, Dungeon Hunter en Blades of Fury.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

enigmo 2Er zijn weer een hoop nieuwe iPhone-games aangekondigd en gelanceerd. Drie daarvan komen hier aan de orde: Enigmo 2, Dungeon Hunter en Blades of Fury. Enigmo 2 is een vervolg op de eerdere game van Pangea Software. In Enigmo moest je een druppel water naar een bepaald doel verplaatsen. Bij Enigmo 2 zijn wat nieuwe zaken toegevoegd, zoals plasma, laserstralen en teleportatie. Bovendien zijn de puzzels nu compleet in 3D.


Doel van het spel is nog steeds hetzelfde: de druppels en stralen naar de juiste locatie bewegen. Er zitten in Enigmo 2 vijftig nieuwe levels en een nieuwe soundtrack. De game maakt gebruik van de betere prestaties van de iPhone 3GS, maar werkt uiteraard ook op de iPhone 3G en iPod touch.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Blades of Fury wordt een nieuwe game voor Gameloft. Het gaat om een vechtgame, die door Soul Calibur geïnspireerd lijkt. De Poolse website MyApple kreeg al wat screenshots in handen en daarnaast is er een officiële trailer uitgebracht die iets van de verhaallijn laat zien. De game bevat 10 unieke karakters, elk met eigen wapens en gevechtsstijlen, 10 verschillende arena’s, 4 spelvarianten (Story, Arcade, Survival, Practice) en een multiplayer-modus via Bluetooth of Wi-Fi. Bedienen kan op twee manieren.

blades of fury

Hieronder zie je de trailer:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Ook van Gameloft is de nieuwe roleplaying-game Dungeon Hunter, waarvan nog geen lanceerdatum bekend is. Eerder bracht Gameloft al een trailer uit, die weinig losliet over de speelwijze. Nu hebben ze een nieuw filmpje beschikbaar gesteld, waaruit meer is af te leiden. Bijvoorbeeld dat er meer dan 100 items tot je beschikking staan om je opdrachten uit te voeren:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Welke van de drie maakt de meeste kans op succes?

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:15
Categorie
Games

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.