iPhone Pro KPN

De introductie van de iPhone 11 Pro en iPhone 11 #ad

De nieuwe iPhones zijn aangekondigd! Kies jij voor de iPhone 11 Pro of voor de betaalbare iPhone 11? Welke het ook wordt, een betrouwbare databundel is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Je wilt immers altijd online zijn.
Ingezonden mededelingen - · Laatst bijgewerkt:


Het zal je niet ontgaan zijn: Apple heeft nieuwe iPhones! Je kunt kiezen uit maar liefst drie modellen, allemaal met interessante nieuwe specs en functies. Voor veeleisende gebruikers is er de iPhone 11 Pro, in twee varianten met 5,8-inch en 6,5-inch scherm. Dit zijn toestellen voor mensen die hun iPhone heel intensief gebruiken en er vrijwel mee vergroeid zijn. Wil je profiteren van de belangrijkste vernieuwingen maar goedkoper uit zijn, dan is de iPhone 11 een aanrader. Ook een gloednieuw toestel, maar met een vriendelijker prijsje. De pre-order van de iPhone 11 Pro begint binnenkort.

Maar je hebt dan ook supersnel en stabiel internet nodig. Combineer daarom de iPhone 11 Pro met KPN, de provider die bekend staat om het betrouwbare netwerk!

Wie als eerste besteld krijgt als eerste geleverd, dus wees er snel bij! Twijfel je nog? Dan geven we je 5 redenen om nú voor de iPhone 11 Pro te kiezen.

#1 Deze iPhone is echt ‘Pro’
Bij de iPad en Mac hanteert Apple al langer de aanduiding ‘Pro’ voor de professionelere producten, die net iets meer functies hebben. Bij de iPhone 11 Pro is dat ook het geval: de Pro-modellen bieden meer geavanceerde functies en zijn helemaal toegesneden op mensen die net iets meer verwachten. Mensen die niet meer zonder hun smartphone kunnen en alles erop regelen: van belangrijke afspraken tot het aansturen van de smart home-apparaten thuis.

#2 Verbeterde camera
Natuurlijk maakte je al heel veel foto’s met de iPhone. Maar de iPhone 11 Pro heeft voor het eerst een drievoudige camera, waarmee nog meer mogelijk is. Je kunt nog beter foto’s met diepte maken en onder slechte lichtomstandigheden presteert de camera ook beter. Ben je iemand die voorheen vaak met een DSLR op vakantie ging, dan kun je die voortaan thuislaten, want met de iPhone-camera kun je die watervallen, monumenten en selfies prachtig vastleggen.

#3 De snelste chip van dit moment
De iPhone 11 Pro is voorzien van een supersnelle A13-chip, die ervoor zorgt dat je nooit meer hoeft te wachten. Uit vergelijkende tests blijkt telkens weer dat de chips die Apple gebruikt met gemak de concurrentie verslaan, maar bij de iPhone 11 Pro gaat Apple een stapje verder door nog meer intelligentie erin te stoppen.

#4 Een supergroot scherm met de Pro Max
Naast de gewone 5,8-inch iPhone 11 Pro is er ook een veel grotere iPhone 11 Pro Max. Die heeft een 6,5-inch OLED-scherm en dat is de grootste in de line-up van dit jaar. Het scherm loopt door tot aan de randen, dus het toestel zelf is niet veel groter dan wat je bij je huidige toestel gewend bent. Kijk je graag films en series op je iPhone of ben je dol op gamen? Dan is de iPhone 11 Pro Max echt iets voor jou. Had je voorheen een smartphone met een kleiner scherm, dan zal de Pro Max echt indruk op je maken!

#5 Geoptimaliseerd voor iOS 13
Apple brengt tegelijk met de nieuwe iPhones ook de nieuwe versie van iOS uit. Vaak zitten er in zo’n release ook functies die alleen op de nieuwste toestellen werken. Met de iPhone 11 Pro zit je dan op alle fronten goed, want dit is het meest geavanceerde toestel van dit jaar. Je hoeft dus niet in te leveren op functionaliteit en er gaan geen leuke nieuwe features aan jouw neus voorbij. Sterker nog, dankzij de nieuwe A13-chip draait alles ook nog optimaal, zoals Apple het bedoeld heeft.

Ben je overtuigd en wil je de iPhone 11 Pro of de iPhone 11 als eerste in huis halen? Bekijk dan de scherpe deals voor dit nieuwe toestel!
Schrijf je in voor pre-order bij KPN – de provider met het betrouwbare netwerk.

iPhone 11 Pro bij KPN:
✅ Standaard met 10GB supersnel internet
✅ Onbeperkt bellen en SMS’en
✅ 99% dekking met 4G, de beste dekkingsgraad van Nederland
✅ KPN Compleet: €5 korting, gratis zenderpakket en dubbel zoveel MB’s
✅ MB’s delen met mensen die op hetzelfde adres wonen

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2019, 14:34