❥ Dit artikel wordt je aangeboden door Schneider Electric. Lees onze disclaimer.

Schneider Electric led-dimmer

Bij smart home heb je nog wel eens het probleem, dat je moeite moet doen om je partner te overtuigen. De accessoires zien er soms wat opvallend ‘nerdy’ uit en het bedienen wordt opeens een stuk complexer, vooral voor mensen die niet zo handig zijn met technologie. Er zijn oplossingen die een goede middenweg hebben gevonden, zoals de Schneider Electric led-dimmer. Dit is een dimmerkit die je kunt bedienen met je smartphone, maar die er op het eerste gezicht uitziet als een normale lichtknop. Het is geschikt voor standaard dimbare gloeilampen en ledlampen, dus je hoeft niet op speciale lampen over te stappen. In dit artikel laten we je kennismaken met Schneider Electric led-dimmer, die te bedienen is met de gratis Wiser Room-app.

Het mooie van de Schneider Electric led-dimmer is dat deze volledig is weggewerkt achter de reguliere tastdimmer. Je hebt dus geen extra modules in je woonruimte. Alle benodigde componenten vind je in een complete set, die je als handige doe-het-zelver gemakkelijk zelf kunt installeren. De verbinding wordt gelegd via Bluetooth, zodat het volgens de fabrikant niet te hacken is en volledig operationeel blijft wanneer het internet uitvalt.

Schneider Electric dimmerkit

Daarmee lost Schneider Electric een ander puntje van bezorgdheid op: je partner is bang dat “alles niet meer werkt” als internet het niet meer doet. Bij deze dimmer kun je nog steeds de lampen bedienen en kun je lokaal blijven schakelen en dimmen, door gewoon op de lichtknop te drukken. De bediening via je iPhone blijft ook gewoon werken.

Schneider Electric dimmerkit

De dimmerkit van Schneider is ideaal als je woning al is voorzien van dimbare ledlampen, gloeilampen of halogeenlampen, die je niet wilt vervangen. Via de gratis Wiser Room-app voor iOS en Android kun je de verlichting schakelen, dimmen en programmeren. Je bestaande verlichting blijft dus intact en alles is volledig weggewerkt in de muur. Hou er rekening mee dat deze dimmerkit een zelfstandig systeem is en niet samenwerkt met HomeKit en andere smart home-systemen.

De Schneider Electric led-dimmer kost €79,95 bij Bol.com

Overtuigd? Kijk dan op deze pagina om ‘m te bestellen!

Schneider Electric Dimmerkit

Schneider Electric Dimmerkit achterkant

❥ Dit artikel wordt je aangeboden door Schneider Electric. Lees onze disclaimer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 september 2019 om 10:58