Gonny SXSW

Fast Moving Targets op SxSW, deel 4: Gonny met ‘Fit met Apps en wearables’, Blendle en meer #adv

SxSW is dé plek waar de nieuwste trends en innovaties worden geboren. Onze partner Fast Moving Targets interviewt de meest interessante start-ups en gaat op zoek naar de nieuwste trends. Met in aflevering 4 een bekend gezicht: onze eigen hoofdredacteur Gonny van der Zwaag.
Ingezonden mededelingen - · Laatst bijgewerkt:

SxSW is dé plek waar de nieuwste trends en innovaties worden geboren. Twitter en Foursquare werden groot dankzij SxSW en ook dit jaar hopen weer tientallen start-ups dat ze worden ontdekt en de wereld gaan veroveren. Onze partner Fast Moving Targets, met wie wij eerder de videoserie iCulture Weekly maakten – interviewt de komende dagen de meest interessante start-ups en gaat op zoek naar de beste innovaties en ontdekkingen.

Ook vandaag praten presentatoren Erwin Blom en Roeland Stekelenburg je weer bij, rechtstreeks vanuit Austin (Texas). Deze interviewserie is in samenwerking met T-Mobile.

In aflevering 4 schetsen ze de variatie van het evenement, en daarbij komt meteen een bekend gezicht voor veel iCulture-bezoekers voorbij: onze eigen hoofdredacteur Gonny van der Zwaag was één van de sprekers op SxSW, waar ze vertelde over haar boek Fit met Apps en wearables. Ze is in deze aflevering niet de enige Nederlander: Alexander Klöpping vertelt namelijk ook over Blendle, waarvan onlangs een iOS-app verscheen die in de prijzen viel bij de iCulture Awards. Verder vind je het team in deze aflevering in de volle zaal met duizenden bezoekers bij een praatje van Eric Schmidt bij Google, maar zitten ze ook samen met een enkele bezoeker bij Emily White van Dreamful.

T-Mobile is erg benieuwd naar je waardering van deze content; beantwoord hier 4 korte vragen over deze samenwerking.

Advertisement

FMT op SxSW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 maart 2015 om 18:30